A garancia feltételei.

Az üzemanyag pumpa cserét csak szakember végezheti!  

Meghibásodás esetén ezt beszerelési számlával kell igazolni.

Az üzemanyag szivattyú beszerelését megelőzően az üzemanyagtartály kitisztítása, üzemanyag szűrő cseréje, a teljes üzemanyagrendszer, üzemanyag betöltő cső, AC előtti bemenő, tankban lévő szűrő épségének ellenőrzése kötelező ! Az AC üzembe helyezése, minimum félig töltött üzemanyag tartállyal történjen ! A tankon belüli műanyag üzemanyag cső idővel elöregszik, elrepedhet, ezért cseréje ajánlott !   A PUMPA ELEKTROMOS CSATLAKOZÓIT NE FORRASSZUK!!!!!!!

Műanyag házas szivattyúk összeszerelésénél az alsó és felső „O” gyűrű, vagy más, egyéb tömítés épségét ellenőrizzük, ha szükséges akkor a hiányát pótoljuk. A házat töltsük fel üzemanyaggal, mert alacsony üzemanyag szintnél az AC levegőt szívhat !

A szivattyú áramköreinek csatlakozóit, reléit szintén ellenőrizzük, mert bizonyos AC meghibásodások következményeként a megnövekedett üzemi áramfelvétel ezekben is okozhatott problémát !

Az elektromos csatlakozók ellenőrzésének járó motornál kell történnie, mivel a hengeres saruk szétszereléskor kitágulhatnak és kontakthibát eredményezhetnek ! 

Garanciális ügyintézés: +36 20 406 2189 , vagy: acpumpa@gmail.com