Mi is az az „ac pumpa”?

A modernebb autókban már elektromos üzemanyag szivattyú (AC) dolgozik.

A működési elve alapvetően ugyanaz, mint korosabb társaié, feladata itt is az, hogy az üzemanyagot eljuttassa a motorba.

Az újabb típusok hátránya az, hogy nincsenek cserélhető alkatrészeik, a pumpa csak egyben cserélhető.

Gyárival megoldva ez bizony nem olcsó mulatság, manapság azonban már kaphatóak a gyárival megegyező minőségű, sőt sok esetben jobb kivitelű után gyártott AC pumpák.

Kínálatunkban megtalálja az ön gépjárműve számára megfelelő, kiváló minőségű AC pumpát.

Ha rendelni kíván, vagy csak bővebb információra van szüksége, esetleg nem találja az ön autójába való AC pumpát, akkor hívja munkatársunkat.

Telefon: +3620-406-2189

Egy nagyobb teljesítményű autónál az extra teljesítmény eléréséhez nagyobb mennyiségű üzemanyagra van szükség. Ezt olyan üzemanyag szivattyúval lehet elérni amely a belső szerkezeti kialakítása miatt nagy szállítási mennyiséget továbbít és nagyobb nyomáson is biztosítani tudja az égéshez szükséges megemelkedett üzemanyag igényt!

Amiért érdemes bennünket választani…

Cégünk közel két évtizedes tapasztalattal rendelkezik az Ac pumpák szakterületén. Minden típusú autóhoz készleten tartunk gyári és utángyártott üzemanyagpumpákat. A dízel üzemanyag-szivattyúkra 6 hónap, a benzinesekre 12 hónap garanciát vállalunk. Autószerelő mesterként nem csak árusítom, hanem kívánságra szakszerűen be is építem a nálunk vásárolt ac pumpákat. Vásárlóimnak szaktanáccsal is álok rendelkezésére! Szőke Zsolt autószerelő mester

– Zsolt Szoke